Frigo Peđa        Karađorđeva 67     Pančevo     013/301-300     063/7712-416
 

SZR “Frigo Peđa” posluje od 1992. godine, krasi nas tradicija poslovanja, iskustvo, poverenje, kao i na hiljade zadovoljnih klijenata.2007. godine »SZR Frigo Peđa« uspostavlja poslovno tehničku saradnju sa renomiranim uvoznikom »KIM TEC« d.o.o. Beograd

 

Osnovna svrha nešeg poslovanja je zadovoljenje tržišta odnosno naših korisnika i to pružanjem usluga za unapređenje udobnosti životnog i radnog prostora.Naši ciljevi su jasni, zadovoljenje tržišta odnosno korisnika klima uređajima, kao i edukacija korisnika i davanja značaju servisnim uslugama.Poslovna politika naše firme je biti prvi i najbolji, kroz kvalitet proizvoda i načine usluga koje pružamo.
 

SZR „Frigo Peđa“ u svom sastavu na terenu ima dva tima mladih, ambicioznih, obučenih ljudi, čija je uloga konstantna prisutnost na tržištu, u svrsi stalnog kontakta sa korisnicima, pružanja brzih, kvalitetnih usluga u dogovoreno vreme.Jedan od ključnih indikatora performansi usluga je Korisnički servis koji radi u službi korisnika.Pored značajnih informacija korisnicima, očekujemo od vas saradnju u smislu davanja sugestija kao i kritika, kako bi smo mogli poboljšati kvalitet usluga koje pružamo.                                        

      

Home

O nama

Usluge

Reference

Kontakt

      Design MS © 2007                                                                                                                                  Copyright © Frigo Peđa 2007.Sva prava zadržana.