SZR Frigo Peđa
sve za vaše klima uređaje, mašine za pranje veša i sudova - ugradnja, servis i popravka

SZR "Frigo Peđa" posluje od 1992. godine, krasi nas tradicija poslovanja, iskustvo, poverenje, kao i na hiljade zadovoljnih klijenata. "Frigo Peđa" 2007. godine uspostavlja poslovno tehničku saradnju sa renomiranim uvoznikom "KIM TEC d.o.o." iz Beograda.

Osnovna svrha našeg poslovanja je zadovoljenje tržišta odnosno naših korisnika i to pružanjem usluga za unapređenje udobnosti životnog i radnog prostora. Naši ciljevi su jasni, zadovoljenje tržišta odnosno korisnika klima uređajima, kao i edukacija korisnika i davanja značaju servisnim uslugama. Poslovna politika naše firme je biti prvi i najbolji, kroz kvalitet proizvoda i načine usluga koje pružamo.

SZR "Frigo Peđa" u svom sastavu na terenu ima dva tima mladih, ambicioznih, obučenih ljudi, čija je uloga konstantna prisutnost na tržištu, u svrsi stalnog kontakta sa korisnicima, pružanja brzih, kvalitetnih usluga u dogovoreno vreme. Jedan od ključnih indikatora performansi usluga je korisnički servis koji radi u službi korisnika. Pored značajnih informacija korisnicima, očekujemo od Vas saradnju u smislu davanja sugestija kao i kritika, kako bismo mogli poboljšati kvalitet usluga koje pružamo.